0
Evropske lige

FOTO: Twitter

ZIDAN PRED MEČ SEZONE: „Želimo da zaboravimo na Ligu šampiona“

Objavljeno: 08.05.21 u 16:22

Šampionska trka u Primeri se zahuktava, a derbi kola igraju Real Madrid i Sevilja

Trener Reala, Zinedin Zidan pričao je nakon poraza od Čelsija u polufinalu Lige Šampiona o važnosti ovog meča za celokupni utisak sezone.

„Znamo šta je u igri. Pred nama su četiri finala, četiri utakmice je do kraja. Želimo da zaboravimo na Ligu šampiona i razmislimo o sutrašnjoj utakmici. Uveravam vas da ćemo se takmičiti“, rekao je francuski trener.

Madriđani će za ovaj meč biti lišeni jednog od ključnih igrača ovog tima, kapitena Serhia Ramosa.

„Serhio je pretrpeo povredu i najvažnije je da ozdravi. Nadam se da će se ostale stvari popraviti. Želim mu da se ​​što pre oporavi. On je igrač Real Madrida i takmičiće se za Madrid. Pre neki dan je igrao jer je bio spreman 100 odsto. Posle utakmice je patio i ne želimo da rizikujemo, kao i uvek“.

Francuski strateg nije mogao da izbegne ni pitanje o Edenu Azaru nakon ispada i smeškanja sa bivšim saigračima.

„Azar zna šta mora da radi na terenu i to će učiniti. Razgovarali smo posle utakmice, izvinio se zbog reakcije, meni klubu, igračima“.

Nakon eliminacije kruže glasine da Zidan napušta klupu Reala na kraju sezoneipak Zidan nije želeo da odgovara na kritike koje stižu.

„Ja sam trener Madrida i to je to. Trenutno sam to ja. To je ono što radim, koristim svaki trenutak i svaki dan. Videćemo šta će biti u budućnosti. Ne želim da pravim probleme klubu. Fokusiraću se na poslednje četiri utakmice, a ostale ćemo videti kasnije“.

Francuz je potom dodao:

„Svako radi svoj posao. Ne razmišljam o tome da li ću biti kritikovan. Pokušavam da radim svoj posao, sa svojom strašću i svojim igračima. Radi se o tome. Ja sam odgovoran. Na meni je odgovornost i kada pobedim i kada izgubim. Igrači žele da pobede i ovo je ono što pokušavamo. Ponekad ne možete, ali to je deo fudbala. Važno je dati sve od sebe“, rekao je Zidan.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter