0
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport

VEČITI RIVALI U RATU OKO JEDNOG FUDBALERA: Na koju stranu će igrač prevagnuti, crvenu ili crnu?

Objavljeno: 08.05.21 u 10:51

Biće to prava borba.

Kako prenosi Maxbet sport, štoper Vojvodine je na radaru večitih rivala. Crvena zvezda i Partizan stali su u trku za Sinišu Saničanina kome ugovor sa Vošom ističe na kraju sezone.

U prilog im ide činjenica da klub iz Novog Sada nije dogovorio produžetak saradnje sa Saničaninom. Samim tim, mogućnost da bi u prestonicu mogao da stigne bez obeštećenja, dodatno je zainteresovala naša dva najveća kluba.

Siniša je reprezenetativac Bosne i Hercegovine, ali što je najbitnije ima srpski pasoš, pa se računa kao domaći igrač. Pored 4 sezone u Vojvodini, on je godinu dana igrao i u Mladosti iz Lučana.

Kada bi pokušali logički da zaključimo kome je Saničanin potrebniji, verovatno bi došli do Partizana. Sveta Marković je otišao u Olimpijakos, pa će crno-beli morati da nađu zamenu za njega. Na drugoj strani, pričalo se da je transfer Dragovića u Zvezdu završen, pa je malo čudno što se juri još jedan štoper.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter