4
Domaći fudbal

SLAVLJE U SVLAČIONICI PROLETERA: Brazilac se odlično snašao u ulozi DJ-a. (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.21 u 18:49

Sjajna atmosfera u redovima novosadskog tima nakon slavlja u važnom meču.

Ekipa Proletera savladala je Radnik iz Surdulice ubedljivim rezultatom 3:0 i došla do veoma bitnih bodova u završnici takmičenja. Igrači Proletera znali su da ovu pobedu proslave na adekvatan način.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Do sada su Novosađani dobre rezultate proslavljali poznatom pesmom Adriana koju izvodi pevač Dado, a sada je Brazilac Leandro uneo malo brazilskog duha u svlačionicu Proletera i sjajno zabavio saigrače.  Proleter se nakon ove pobede nalazi na 9 mestu sa 47 bodova, ali do kraja prvenstva se tim iz Novog Sada se ne sme opustiti..

0
0

4 Komentara

  1. Slazem se sa Petrom…Zigic je bio primoran da gura neke igrace na ingerenciju Bislimija za kojeg i sami igraci kazu da je promasio profesiu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast na odigranoj partiji.Zao mi je sto je Zigic nastradao ni kriv ni duzan,sto kaze nasa stra Srpska poovica slusas budalu pa izgubis glavu. Ziga nisi smeo da slusas nikoga po cenu otkaza ,dobio si ga svakako taj sto ti se mesao u sastav trebao je da te i zastiti .Da ga nisi slusao Proleter bi odavno izborio ostanak a ovako ce biti tesko do poslednjeg kola.Ziga zelim ti puno srece i uspeha u daljem radu i za nauk u biduce ne slusalj ljude koji imaju daleko manje znanje od tebe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter