0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Kao i uvek, ponuda subotom je bogata!

Objavljeno: 08.05.21 u 11:00

Krucijalni dan u nedelji za sve ljubitelje kladionice! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Spezia – Napoli

U poslednja 4 kola sezone Napoli ulazi sa 2 boda zaostatka za mestom koje vodi u ligu šampiona i 12 poena prednosti od mesta na kojem bi pali u Konferencijsku ligu. Dakle, Liga Evrope je zagarantovana i nemaju šta da izgube. Sigurni smo da će maksimalno napasti mesta za ligu šampiona, a to znači da moraju pobediti ovde.

Predlog: 2 (1,53)

17.00 Lyon – Lorient

Lion trenutno ima sigurnu Ligu Evrope, a na samo bod su iza Monaka čije mesto vodi u kvalifikacije lige šampiona. Lorien je klasična domaćinska ekipa i imaju samo jednu pobedu u gostima cele sezone. Ipak, dovoljno su sigurni da mogu da izgube ovo i opet ostanu u ligi.

Predlog: 1-1 (2,08)

21.00 Athletic Bilbao – Osasuna

Bilbao je u strašnoj formi već duže vreme, dok Osasuna lagano pada od kada je osigurala opstanak. Domaćini su dobili i Sevilju i Atletiko Madrid pa što ne bi mogli i Osasunu koja nema za šta da igra?

Predlog: 1 (1,81)

21.15 Liverpool – Southampton

Liverpul protiv svoje filijale (šala) jednostavno mora da dobije! Trenutno su na 7. mestu ali sa utakmicom manje jer derbi prošlog vikenda nije odigran. Sada će imati još zgusnutiji raspored i ključno je da ga otvore pobedom nad timom koji je siguran i ne mogu ni gore ni dole.

Predlog: 1-1 (1,85)

UKUPNA KVOTA 10,66 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 4798911

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter