0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ALONSO ŠOKIRAO SITI: Čelsi slavio pogotkom u nadoknadi vremena! Aguero se obrukao! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.21 u 21:45

Veliki preokret u Mančesteru!

U okviru 35. kola Premijer lige Engleske, Mančester Siti je na ‘Etihadu’ dočekao Čelsi. U ovom trenutku dve najbolje ekipe u Evropi su ukrstile koplje pred veliko finele Lige šampiona.

Izabranici Tomasa Tuhela su napravili veliki preokret i do trijumfa došli pogotkom u 92. minutu!

Rahim Sterling je golom u 44. minutu igre doneo prednost domaćinu. Novu asistenciju je upisao reprezentativac Argentine Kun Aguero. Na kraju se ispostavilo da je Argentinac tragičar! Aguero je u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena promašio jedanaesterac.

Na novi pogodak se čekalo do 63. minutu. Nekadašnji fudbaler Ajaksa Hakim Ziješ je savladao Edersona i tako doneo izjednačenje.

PROČITAJTE JOŠ: VEROVALI ILI NE: Legendarni fudbaler Barselone pre 16 godina nije prošao probu u Željezničaru!

Čelsi je u 81. minutu ponovo zatresao mrežu domaće ekipe, ali je nakon asistencije iz VAR sobe gol poništen.

Španac Markos Alonso je šokirao izabranike Pepa Gvardiole. Bivši igrač Fiorentine je rešio pitanje pobednika pogotkom u 92. minutu igre.

Nema sumnje da će ljubitelji fudbala uživati u finalu Lige šampiona. Uvertira je bila sjajna, a ako se po jutru dan poznaje, očekuje nas pravi spektakl!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter