2
Ostali sportovi

ADŽIĆ ZAHTEVA IZVINJENJE: Bivši vaterpolista odgovorio na optužbe!

Objavljeno: 08.05.21 u 19:56

Nakon dešavanja u Kotoru, javio se i advokat Danila Adžića i demantovao informacije koje se pojavljuju u medijima

 

Posle optužbi za bahato ponašanje, poslanik DPS-a i bivši vaterpolista našao se na meti udara u crnogorskim medijima. Ipak,njegov advokat tvrdi da je u pitanju politizovan slučaj i da se informacije spinuju zbog političkog opredeljenja Adžića. Zahteva se za izvinjenjem Adžiću zbog blaćenja njegovog imena.

 

Demant advokata Danila Adžića možete pročitati u celosti.

 

Poštovani,

Obraćam Vam se kao punomoćnik Danila Adžića, sa zahtjevom da se u najhitnijem roku obistavi dalje emitovanje lažnih informacija vezanih za dogadjaje u Kotoru, dana 04.05.2021.godine u 01h, objavljene kod te infomativne institucije. Naime, u spornom dogadjaju je učestvovalo 5 osoba, koje su poznate policiji I ODT Kotor, te je Danilo Adžić bio svjedok u postupku, a ne akter ni okrivljeni. Medijski linć je nedizvoljen imajući u vidu da dokazi i svjedočenja koja su izvedeni nemaju poziciju učešća na bilo koji način Danila Adžića u nečasnim radnjama pred Crkom Sv.Nikole u Kotoru, niti je učestvovao na bilo koji način u vrijedjanju sveštenikove supruge- IVANE KRIVOKAPIĆ, koja je svjedočila da je Danilo Adžić bio svjedok a ne Okrivljeni. Ista je takodje potvrdila da uriniranja nije bilo, već samo izrečena prijetnja jednog od Okrivljenih da će isto uraditi.Kafkin Proces se  očigledno ponovo  odigrao, te zbog politizovanja odnosa u CG, dobio lažni tok, te zamjenio teze, bez dokaza.Krivični postupak koji će optužnim predlogom pokrenuti ODT Kotor imaće u vidu sve dokaze provedene u preliminarnom ispitivanju svjedoka I video zapisa, a koji ne sadrže učešće Danila Adžića u istima kao Okrivljenog, te je isti iskljćivo svjedok, kao I druga prisutna lica saslušana u postupku- SAVELJIĆ NIKOLAS, VUK DRAŠKOVIĆ.Ne priliči tako uglednoj ustanovi da objavljuje neprovjerene informacije, te uništava vrlo uspješan I častan životni put Danila Adžića, kao I njegove porodice. Sramotno je neobjavljivanje identiteta Okrivljenih lica, te potpuni medijski linč svjedoka, što je  protivno zakonu I biće najoštrije sankcionisano. Obzirom na sve navedeno, insistiram da se u hitnoj postupku  obustavi dalje emitovanje lažnih informacija o Danilu Adžiću , objavi javno izvinjenje za davanje istih I izvrgavanje sramoti njega I čitave porodice, te objavi demant advokata od 03.05.2021.godine, kao I demant Danila Adžića od 04.05.2021.godine objavljen u sredstvima informisanja u CG, koji se dostavlja u prilogu. Pismeni dokazi će biti dostavljeni  nakon formiranja  optužnog predloga protiv Okrivljenih radi prezentiranja javnosti, sve u svrhu zakonitog provodjenja postupka I poštovanja ličnog identiteta, koji je ovim putem ugrožen. U nadi da gajite visoka moralna načela, te poštujete istinitost informisanja, ostajem otvorena za dalji kontakt radi razjašnjenja ove neprilične I pogubne medijske hajke protiv nevinog mladog ćovjeka kojem se uništava život  bez dokaza, dok se zanemaruju pravi krivci kojima imena nisu ni objavljena nikada.

S Poštovanjem,

Adv.Mirela Ćirković

Kotor

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter