0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

VUČELIĆ O ASANU: Predsednik Partizana oštro o bivšem igraču!

Objavljeno: 07.05.21 u 10:03

Nakon iznenadnog odlaska Takume Asana iz crno belog tabora, predsednik Partizana Milorad Vučelić nije izlazio pred medije ali je sada kada se slegla prašina rekao šta misli o Asanu ali i o trenutnoj situaciji u prvenstvu.

 

O „slučaju Asano“, prvi čovek Partizana  govorio je brojkama, prikazavši plate koje je fudbaler dobio u prethodnom periodu.

„Imamo indicije da je napravljena prevara, u kojoj je učestvovao jedan strani klub, kako bi izbegli plaćanje transfera. Govori se da smo mi njega zlostavljali, ucenjivali i ponižavali, a ja ću sada reći sve. On je 5.oktobra 2020 i 4. novembra 2020 dobio platu, zatim 8.decembra 2020, pa 12. januara 2021, 18. ferbuara, 26. marta, 31. marta i 05. maja bi trebalo da dobije platu. Ako je samo u ovoj godini on dobio 240.000 evra, njemu nikako ne može biti ugrožena egzistencija“, rekao je Vučelić.

O situaciji u prvenstvu i izjavi predsednika Vučića o neregularnostima u šampionatu, Vučelić je rekao da podržava takav stav.

„To je njegov lični uvid, pošto sportske novine uglavnom pišu o tome koliko je palo golova. To je značajno zato što je ljudima iz sporta dalo priliku da pričaju o tome, zato što je to bilo zabranjeno od strane FSS. Ja sam recimo pre nekoliko godina kažnjen zato što sam javno rekao da su Partizanu oduzeti bodovi. To je bio verbalni delikt. Što se Partizana tiče, ja mogu da kažem da Partizan ne namešta utakmice, nekada pobedi, nekada izgubi“, istakao je Vučelić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter