0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

RAMBO SE VRATIO NA MESTO USPEHA: Legendarni fudbaler posetio Radnički iz Niša!

Objavljeno: 07.05.21 u 20:56

Prisetio se svojih početaka.

Fudbalska legenda i nekadašnji igrač Radničkog Dejan Rambo Petković danas je posetio klub u kome je počeo karijeru i stadion Čair.

U razgovoru sa direktorom Fudbalskog kluba Radnički, Dejanom Propadalom, popularni Rambo poželeo je Radničkom i njegovom rukovodstvu puno uspeha u narednom periodu. Uz podsećanje na anegdote vezane za njegovu igru u Radničkom i golove na Čairu poseban pozdrav uputio je i navijačima kluba.

FOTO: FK Radnički Niš

Petković je nakon niškog kluba nastupao za Crvenu zvezdu, Real Madrid, Sevilju, Veneciju, a status fudbalskog idola stekao je igrajući u brazilskoj ligi za sve najveće tamošnje klubove – Flamengo, Vasko da Gamu, Fluminense, Gojas, Santos, Atletiko Mineiro… Ipak, kako sam kaže, najdraže poteze u karijeri napravio je upravo u Nišu, što je više puta apostrofirao u intervjuu brazilskim medijima kada je govorio o svojim počecima i Radničkom u superlativu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter