0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Vreme je za završnice prvenstava!

Objavljeno: 07.05.21 u 10:59

Nova lista i novi parovi jer je petak! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

21.00 Real Sociedad – Elche

Razlika u kvalitetu ova dva kluba je enormna. Sosjedad neće želeti da ispusti peto mesto ili još gore da padnu iz Evropa lige u novu Konferencijsku Evropsku ligu. Elče je na bod od sigurne zone ali moraće da ga potraži na drugom mestu.

Predlog: 1&D2+ (2,02)

21.00 Lens – Lille

Tri kola su do kraja, a Lilov san o tituli i dalje živi. Ovo će biti pravi test jer im je Lens lokalni rival, koji se još pri tome bori za mesto u Evropi i svaki bod im je bitan. Ipak, pored svega navedenog mislimo da će Lil položiti ovaj test i dobiti ovaj derbi.

Predlog: 2 (1,97)

21.00 Leicester – Newcastle

Lester nakon ove utakmice ima raspored: Mančester junajted (u gostima u PL), Čelsi (u finalu FA kupa na Vembliju), Čelsi (u gostima u PL), Totenhem (kući u PL). Da li vam je sadad jasno zašto prosto moraju da dobiju ovu utakmicu sa Njukaslom.

Predlog: 1&D2+ (1,73)

22.15 Boavista – Tondela

Boavista se našla u nezavidnoj poziciji, opasna zona na 2 poena od sigurnosti na 4 kola do kraja. Ovo je dostižna prednost, a niko ne želi da vidi ovaj klub u drugoj ligi. Njihovi gosti su sigurni u sredini tabele i praktično nemaju za šta da igraju. Mogu već u papuče i na odmor. Zato tipujemo keca na Boavistu i beg iz opasne zone.

Predlog: 1 (1,85)

UKUPNA KVOTA 12,74 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 9643078

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter