0
Lifestyle

FOTO: K1

NOVAK JE ISTORIJSKA LIČNOST SA 30 GODINA I TO ME JAKO BRINE: Jelena Đoković pričala o privatnom životu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.21 u 23:45

Supruga najboljeg svetskog tenisera je pričala o svom i Novakovom privatnom životu.

Jelena Đoković je gostovala u jednoj emisiji na kanalu K1. Ona se dotakla mnogih tema, a definitivno je najupečatljivija ta kako doživljava brak sa Novakom.

Udata sam za istorijsku ličnost koja je to sa svojih 30 godina, i mene to jako zabrinjava kao majku. Postavljam sebi pitanje šta ja treba da uradim, kako da se ponašam, kako ja moram nešto da izmsilim, toplu vodu. Ta misao me je skroz sludela pa sam učila još, došla do novog poglavlja u svom životu. Naučila sam da „skidam kožu“, da skidam slojeve onoga što sam utuvila sebi u glavu, počela je Jelena a potom dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Pre svega sam želela da dete zaštitim od tog javnog života, da deca imaju izbor, da budu deo toga ili da ne žele to, dok muž možda želi da to budu. On je rođen u uslovima da bude voljen, viđen, da bude sa svima, ali ja sam potpuno drugačija. Ja želim da budem uspešna žena iz senke.

Na pitanje kakav je Novak kao otac, Jelena je imala samo lepe reči. Pohvalila je svog partnera rekavši da su jako dobar tim.

Novak je stvarno divan otac i jako to dobro radi, ali njegov kapacitet za tu vrstu koncentracije koju deca zahtevaju je limitiran jer on ima previše obaveza i u tom kontekstu mislim da smo jako dobar tim zato što je meni veliko zadovoljstvo da budem tu i imam pomoć. Mi vrlo dobro znamo šta su Novakove potrebe i sve se mi uklapamo u te potrebe. To je manje glamurozno reći ali je istina i Novak je toga svestan. I njegovi roditelji i njegova braća, mi smo svi podređeni tom velikom uspehu, svetskom uspehu.

Svima je poznato da Nole ne voli da gubi, ali otkriveno je i ko više plače nakon poraza.

Novak ne voli da gubi, ko voli da gubi. Ali je stvarno postao dobar u tome, ja nisam dobra u tome zato što znam koliko se on trudio i užasno mi je krivo, mnogo sam plakala posle njegovih propuštenih šansi, a opet nisu propuštene jer je svaku iskoristio na najpametniji mogući način i briljirao nakon toga.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter