0
Evropske lige

LEVANDOVSKI NAPUŠTA MINHEN?: Engleski velikani u trci za najboljeg strelca u Evropi!

Objavljeno: 07.05.21 u 16:45

Nekrunisani najbolji fudbaler u prethodnoj sezoni mogao bi sledeću sezonu da dočeka u novom klubu.

Robert Levandovski važi za jednog od najboljih napadača u poslednjih 10 godina, a niz neverovatnih partija nastavio je i ove sezone u kojoj dominira Bundesligom sa 36 golova na 31 meču i trenutno juri rekord Gerda Milera koji je stao na cifri od 40 pogodaka u sezoni. Ipak, Levandovski na leto puni 33 godine i teško da će Bajern nakon ovog prelaznog roka imati prilike da zaradi ozbiljnu sumu novca za fudbalera u poznim igračkim godinama.

Kako sazanaje ESPN, tim iz Minhena ne želi da sedne za pregovarački sto ako je ponuda ispod 60.000.000 evra što je u doba pandemije ozbiljna suma novca za igrača u tim godinama. Kao najozbiljniji kanidati navode se Čelsi i Mančester siti.

I ranije su stizale ponude za Levandovskog da pojača neke od najačih evropskih klubova kao što su Mančester Junajted i Real ali Poljak nije bio zainteresovan za selidbu. Ipak, sada je u drugom periodu karijere i moguće je da bi želeo da promeni sredinu. Olivije Žiru verovatno napušta London na kraju sezone dok Mančester siti intezivno radi na pojačanju u napadu.

Siti pak kao mnogo skuplju opciju gleda i Harija Kejna, dok bi Čelsi mogao da dovede baš Aguera. Ali to su samo spekulacije. Za sada.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter