0
Evropske lige

Eden Azar

ČISTKA U MADRIDU: Real želi da se reši jednog od naskupljih pojačanja u istoriji!

Objavljeno: 07.05.21 u 16:20

Azar potpuno podbacio u Madridu, ne pokazuje partije ni približno očekivanim.

Nakon poraza od Čelsija u polufinalu Lige Šampiona informacije o dešavanju u timu iz Madrida svakodnevno. Jedna od onih koja je podigla najveću prašinu jeste moguća prodaja Edena Azara!

Najuticajniji sportski list “Marka”  prostor na naslovnoj stani sačuvao je upravo za Belgijanca sa natipisom “Real prodaje Azara“. Ono što je navijačima madridskog kluba najviše zapalo za oko jeste njegovo ponašanje nakon eliminacije od Čelsija i smeškanje sa bivšim saigračima nakon što su njegovi saigrači pognute glave napustili teren.

Ipak, navodi se da je Real i ranije doneo odluka da proda Azara nakon loših partija i pored svih šansi koje mu je Zinedin Zidan pružio, a povrede koje su ga odvojile od terena više od pola mandata u Madridu samo otežavaju njegovu situaciju. Realu neću biti tako lako da ga se otarasi jer Eden ima ugovor na još tri godine i visoka primanje te je upitno da li je neki tim spreman da mu ponudi sličan novac nakon ovakvog pada fore. Ostaje nam da sačekamo prelazni rok i vidimo kakva sudbina čeka bivšeg Čelsijevog superstara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter