2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BIVŠI ŠAMPION EVROPE KUPUJE NA MARAKANI?: Zvezdini blizanci tražena roba

Objavljeno: 07.05.21 u 18:30

Kopljanici ozbiljno zagrejani za Zvezdine blizance.

 

Jovan i Nikola Mituljikić samo što su potpisali ugovore za prvi tim Crvene zvezde već bi u skorijem periodu mogli da promene grb na dresu. Za Zvezdine bisere ozbiljno je zainteresovan Ajaks, klub sa verovatno najboljom akademijom za mlade fudbalere u Evropi. Blizanci su već duže vreme na oku skauta tima iz Amsterdama, prenosi B92.

Crvene zvezda bi mogla ozbiljno da napuni kasu ukoliko se transfer dogodI kao što je bio slučaj sa braćom Ilić koje je klub iz Beograda prodao Mančester sitiju za 5,5 miliona. Oni sa crveno-belima imaju važeći ugovor do 2025 godine. U Ajaksu nastupa kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji bi u Amsterdamu mogao da dobije srpsko društvo.

Braća blizanci su zapali za oko Ajaksovim skautima, koji su prepoznali veliki potencijal u Mituljikićima koji važe za najveće talente srpskog fudbala u svom godištu. Jovan i Nikola imaju samo 18 godina. Nikola Mituljikić je ove sezone postigao 11 golova u Omladinskoj ligi, dok je Jovan na koti od šest postignutih pogodaka

0
0

2 Komentara

  1. Koliko su ti Ilici bili mocni klinci kada ih je Stiti za obojicu lagano izdvoio 5.5.mil.evra….uzmimo da je Ajax po plateznoj moci barem duplo slabiji od Sitija dakle za obojicu ovih navedenih u tekstu maksimum 3.mil.Partizan ne pregovara bez startne cene od 5.mil.po igracu pa vidite koliko je Partizan odmakao Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sraman naslov! Heloooou u pitanju su talentovani momci vi ih nazivate ROBOM. Ako je namera da opišete stanje u fudbalu vezan za trgovinu mesom, onda napišite bar pasus, ovako vređate zdrav razum.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter