0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

ŠOK U MADRIDU: Zidan napušta ekipu! Dva kandidata za klupu Reala!

Objavljeno: 06.05.21 u 21:18

‘Kraljevski klub’ je doživeo težak poraz od Čelsija!

Ne funkcioniše sve najbolje u redovima slavnog kluba iz glavnog grada Španije. Čelsi je sinoć bio bolji rival i pobedom 2:0 se plasirao u finale Lige šampiona.

LaLiga je neizvesna ove sezone i postoji velika verovatnoća da Real Madrid ostane bez još jednog trofeja.

Kako prenosi Goal.com. šef stručnog štaba Zinedin Zidan je spreman da podnese ostavku i napusti ekipu na kraju sezone. Legendarni Francuz je umoran i želi pauzu.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTOR ALEKSANDAR ROGIĆ ZA HOTSPORT: ‘Prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal predstavlja najteži korak! Srbija je zemlja talentovanih igrača’

Kao glavni kandidati navode se po jedan Nemac i Španac. Real već godinama pokušava da dovede selektora Nemačke reprezentacije Joakima Leva. Iskusni stručnjak je najavio da napušta nacionalni tim nakon Evropskog prvenstva i sada se sve više priča o njegovom potencijalnom dolasku.

Druga opcija za Florentina Pereza je legendarni napadač Raul. Nekadašnji reprezentavac Španije već dugo radi u klubu i sprema se za transfer u prvi tim.

Videćemo ko će naslediti Zidana na klupi slavnog kluba. Nastup Reala u Ligi šampiona u naredne dve sezone je pod znakom pitanja. Real nije napustio ‘Superligu’ i preti im kazna. UEFA još uvek nije donela konačnu odluku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter