0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot/Twitter

RAKIĆ VEOMA LJUT: ‘Logično bi bilo Jirži i ja, a ne neko drugi!’

Objavljeno: 06.05.21 u 13:53

Nepravedno prema Aleksandru Rakiću!

Rakić je nakon poslednje pobede postao neko ko bi morao da dobije borbu za šampionski pojas UFC organizacije. Ipak, Dena Vajt je odlučio da priliku pruži češkom borcu Jiržiju Prohaski, koji je imao jedan brutalan nokaut laktom pre nekoliko dana.

Nije još uvek zvanično da će Jirži napasti pojas, ali je izvesno da će se to desiti.

‘Prohaska je imao odličan nastup i nokautirao je Dominika. On je sada jedan od glavnih konkurenata za tron i borba nas dvojice svakako ima smisla. Ono što se dogodilo proteklog vikenda bilo je najbolje što je moglo da se desi za mene – probudilo mi je pažnju, motivisalo me je dodatno da pokažem da sam ja najbolji. Sada još više želim da budem u sali i naporno treniram kako bih bio bolji. Najlogičnije je da sada Jirži i ja imamo meč, a da se za titulu bore Glover Tešeira i prvak Jan Glahovič. Ima li smisla da se iko drgugi sada bori sa Prohaskom? Mislim da bi najbolje za našu diviziju bilo Jirži i ja imamo meč na istoj priredbi na kojoj će se boriti Jan i Glover. Mislim da bi to bio idealan trenutak da zaustavim medijsku pompu oko Jiržija.’ – rekao je Rakić i potom dodao.

‘On je agresivan, ide napred i često sam ga gledao sa svojim timom. Međutim, ima mana – ne mnogo, ali ih ima. Nisam video kakvo je njegovo rvanje. Moj stil je takav – ako pravite greške, ja ću ih kazniti jer sam hladan kao led. Spreman sam da idem u rat sa njim – tri runde ili pet, nije bitno.’ – zaključio je Rakić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter