1
Domaći fudbal

‘ON TAKO VOLI DA SE ŠALI’: Stojke pozvao Piksija na derbi, ovaj mu odgovorio na urnebesan način!

Objavljeno: 06.05.21 u 11:31

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković pozvao je nedavno selektora Dragana Stojkovića da prisustvuje večitom derbiju, jer kako iskusni golman smatra, u taboru crno-belih postoje igrači koji bi mogli da zaigraju za nacionalni tim.

Legendarni Piksi nije prisustvovao derbiju, ali je pratio meč između Vojvodine i Partizana, gde nije imalo šta da se vidi.

PROČITAJTE JOŠ: NA MARAKANI ‘POLUDELI’ ZBOG TV SERIJE: Čuveni srpski glumac poslao pismo u Ljutice Bogdana – ‘Verujem da niste izgubili smisao za humor’

Piksi ovaj Stojketov poziv nije shvatio kao provokaciju, već isključivo kao šalu.

– A on je još uvek aktivan igrač, je l’ tako? Koliko znam jeste… Ma to sam shvatio kao šali, on voli da se šali, pa sam i to shvatio kao šalu. Nemam šta više od toga da kažem – rekao je Piksi za ‘Kurir’.

Njih dvojica se izuzetno dobro poznaju, Vladimir je branio za Crvenu zvezdu u vreme dok je Piski bio na čelu kluba.

0
0

1 Komentara

  1. E zamisli jos je akyivan fudbaler,niste ga uspjeli lincovati u Italiji.Bravo tako se kupuji srca navijaca Zvezde,samo.opleti po.Partizanu.M…s uvukao si se AV u g..u i postao selektor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter