0
Fudbal

OKTAGONBET TIKET DANA: Sjajna ponuda ovog četvrtka, mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 06.05.21 u 11:00

Četvrtak nam je spremio poklone kao Deda Mraz, mi smo ih samo zapakovali. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Herta Berlin – Freiburg

Verujemo u Hertu! Na dve utakmice manje imaju 3 poena zaostatka – ovo je vrlo moguće izvesti. Pogotovo sada na kraju sezone kada ima klubova koji su u sredini tabele i ne moraju da
jure nikakav rezultat. Upravo takav tim im dolazi – Frajburg. Domaći nisu izgubili poslednja 4 meča i mislimo da će napraviti pometnju u borbi za opstanak.

Predlog: 1 (2,15)

19.00 Silkeborg – Esbjerg

U drugoj ligi Danske dva kluba idu direktno u elitni rang. Na tri kola do kraja Viborg i Silkeborg su na vodećim pozicijama sa 8, odnosno 7, poena ispred trećeplasiranog Esbjerga. Dakle,
Silkeborg koji je u fantastičnom nizu ima šansu da zakuca promociju večeras. Mi mislimo da će upravo to da se desi.

Predlog: 1 (1,65)

19.30 Benfica – Porto

Najveći derbi portugalskog fudbala uvek je bio spektakl, ali retko bi od njega najviše mogao da profitira treći rival – Sporting. Na 4 kola do kraja na 4 boda jedni od drugih. A nije zanemarivo da li ideš u grupu lige šampiona ili u kvalifikacije za istu. Ne zna niko koji ishod će biti ali golova bi baš trebalo da bude.

Predlog: GG (1,80)

21.00 Arsenal – Villarreal

Viljareal je bolji tim u ovom dvomeču definitivno ali to ne znači da će proći dalje. Arsenal je vrlo nezgodan tim za protivnika i kada ima svoj dan sve je moguće, setite se samo u Pragu protiv Slavije kako su odigrali. Iz lošeg meča u Španiji izvukli su najviše što se moglo izvući. Žutoj podmornici čak ne igra nekoliko ključnih igrača i ako domaći dobro otvore utakmicu mogli bi glatko izbaciti svog bivšeg menadžera.

Predlog: 1 (1,93)

KUPNA KVOTA 12,32 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET! *kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 0609918

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter