1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

NEZAPAMĆENI HAOS U ZVEZDINOM STUDIJU: Igor Rakočević pobesneo kao nikad, pa fizički nasrnuo na Milana Dozeta! (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.21 u 11:53

Ako ne slušaš Ajron Mejden, bolje ti je da se kloniš Igora Rakočevića.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji KK Crvene zvezde, Igor Rakočević, gostovao je u najnovijoj epizodi zvaničnog podkasta kluba sa Malog Kalemegdana.

Proslavljeni košarkaš otrkio je da je veliki ljubitelj brazilske điju-đice, stripova, astronomije i da je ogroman fan legendarne metal grupe Ajron Mejden.

– Moraš da imaš određeni koeficijent inteligencije da bi se tebi svidela ta muzika. Ne možeš da budeš glup i da ti se sviđa Ajron mejden, to su tekstovi koji imaju dubinu, značenje… Pevaju sve moguće. Ako neko ne voli Mejdene ili je glup ili je neinformisan – pričao je Rakočević.

PROČITAJTE JOŠ: NA MARAKANI ‘POLUDELI’ ZBOG TV SERIJE: Čuveni srpski glumac poslao pismo u Ljutice Bogdana – ‘Verujem da niste izgubili smisao za humor’

Međutim, voditelji podkasta Ivan Minić i Milan Dozet se nisu složili sa njim.

– Šta? I ti ne voliš Mejdene? Šta, nemaš dugu kosu, ćelav si i bojkotuješ? Ajde me bre za*ebavate, ovde me dovodite i pljujete mi Ajron Mejden – besneo je Rakočević.

Nakon što je tenzija dostigla vrhunac, Igor je ustao i počeo da psuje:

– Ajde me bre za**bavate, ovde me dovodite i pljujete mi Ajron Mejden – posle čega je šutnuo stolicu. Kad ga je Dozet uhvatio za ruku, Rakočević je skočio i uhvatio ga za vrat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Naravno, očigledno je da se radi o šali.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter