0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar / Media Pro

JEREMIĆ ZA HOTSPORT: ‘Protiv Budućnosti će ključ biti odbrana!’

Objavljeno: 06.05.21 u 12:04

Delovalo je kao da neće uspeti da dođu do plej-of zone, međutim momci iz Bara pokazali su karakter. Polufinale ABA lige igraju protiv podgoričke Budućnosti, koja je povela u seriji pobedom na domaćem terenu.

Mornar sledeću utakmicu igra na svom terenu u Baru i samo pobedom ostaju u ovoj seriji. Taj meč je na programu 7. maja od 21h.

Nešto slabiji prvi meč imao je sada već iskusni srpski bek Marko Jeremić. On je od letos u redovima ekipe iz Bara, a očekuje se ostanak i naredne sezone.

FOTO: ABA liga Zadar Zvonko Kucelin

Prvi meč polufinala ABA lige odličan, pravi „plej-of“ duel, ipak za vas ne tako dobar rezultat. Kako je trener zadovoljan prvom utakmicom?

MJ: ‘Sigurno da nije bio zadovoljan, izgubili smo… Ali se odmah okrenuo narednom meču i stvarima koje moramo da ispravimo da bi došli u situaciju da slavimo u narednom meču.’

Sledeća utakmica se igra na vašem terenu u Baru, koliko će to biti prednost za vas?

MJ: ‘Domaći teren je ipak domaći teren… Velika je prednost igrati u halu u kojoj svaki dan trenirate. Šteta što se igra pred praznim tribinama, verujem da bi nam mnogo značila podrška navijača.’

FOTO: KK FMP

Imate „recept“ za Budućnost, dobili ste ih već ove sezone. Šta će biti ključno kako bi došli do preokreta u seriji?

MJ: ‘Ključ je definitivno odbrana. Posebno se moramo fokusirati na Ivanovića i Kobsa koju igraju fenomenalno ove sezone.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter