0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

IGOKEA DOČEKUJE CRVENU ZVEZDU: Sve je spremno za duel u Laktašima!

Objavljeno: 06.05.21 u 21:49

Ekipa sa Malog Kalemegdana je slavila u prvom meču!

Aktuelni šampion ABA lige gostuje u Laktašima. Crvena zvezda je u glavnom gradu Srbije u ponedeljak savladala Igokeu u prvoj polufinalnoj utakmici. Meč u hali ‘Aleksandar Nikolić’ je završen rezultatom 76:61.

Crveno-beli imaju priliku da već u petak osiguraju učešće u finalu. Pred utakmicu od velikog značaja, oglasio se šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Radonjić.

-Očekujem fizički zahtevan meč, a u takvoj utakmici moramo da odigramo vrlo čvrsto, skocentrisano svesni da u ovakvim duelima sitnice prave razliku. Tri dana nije veliki period, ali smo učinili sve da osvežimo ekipu i spremni dočekamo ovu utakmicu 65. zvaničnu u ovoj sezon – istakao je Radonjić.

PROČITAJTE JOŠ: KANGA BRINE ZA OČEVU BEZBEDNOST: Preselio ga je u Srbiju, Kongo ima novi dokaz! (FOTO)

-Sada se već jako dobro poznajemo i znamo šta možemo da očekujemo, dobru čvrstu i disciplinovanu ekipu koja iz utakmice u utakmicu potvrđuje zašto je pravila ovakve rezultate ove sezone – zaključio je iskusni stručnjak.

Izabranici Dragana Bajića će pokušati da iskoriste prednost domaćeg terena u ovom meču. Ekipa koja je u plej-of ušla sa četvrte pozicije je u prvom međusobnom susretu ove sezone napravila senzaciju i ubedljivo savladala crveno-bele, a Zvezda je kasnije opravdala ulogu favorita i u svoju korist rešila dva naredna duela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter