in ,

POBEDAPOBEDA

ĐOKOVIĆ U TUNELIMA PIRAMIDE: Prolazi su bili toliko uski da je puzao, voda je išla i stomaka! (VIDEO)

FOTO: Youtube/BosnianPyramidsTV/ Screenshot

Najbolji svetski teniser zna da koristi svoje slobodno vreme.

Novak Đoković je obišao piramide u Visokom. Ovo je treći put da Nole posećuje ovu znamenitost, a ovog puta je i malo dublje istraživao.

FOTO: Youtube/BosnianPyramidsTV/ Screenshot

Njegov domaćin Semir Osmanagić, poveo ga je u podzemnu avanturu, gde prema njegovim navodima, ljudska noga nije kročila 5000 godina. Semir i Novak su se zajedno sa snimateljem provlačili kroz tunele u kojima je voda išla i do stomaka. Ovo je idealna prilika da uživate u scenama u kojima Đokovića do sada niste videli.

Teško je bilo šta izdvojiti iz klipa koji traje gotovo sat vremena. Ipak, Srbin je i ovaj put istakao da je ovde pronašao neverovatan mir.

FOTO: Youtube/BosnianPyramidsTV/ Screenshot

Rezonanca je takva sa obe strane kao da stvara neki talas i osetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida takođe, emitovali neku vrstu vibracije od kojih se moglo levitirati i fizički i misaono, u tom kontekstu da je čovek od piramide imao neku vrstu vibracije i rezonance koja je mogla za jako kratko vreme da ga oslobodi potpuno od bilo kakvih teskoba, psihičkih i fizičkih, bile su samo neke od Novakovih reči.

FOTO: Youtube/BosnianPyramidsTV/ Screenshot

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VELIKA IMENA SU SE OKUPILA: Crvena zvezda proslavila svoju klupsku slavu Đurđevdan!

IZDAO JE PARTIZAN, A SADA ĆE U NOVI KLUB: Turci žele Asana u svojim redovima!