0
Evroliga

FOTO: YouTube screenshot

VASILIJE MICIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Srećan sam, ali u ovom trenutku nemam snage da se radujem’

Objavljeno: 05.05.21 u 11:32

Anadolu Efes je savladao Real Madrid rezultatom 88:83 u petoj odlučujućoj utakmici TOP 8 faze Evrolige.

Turski klub je vodio 2:0 u seriji, ali je Real nakon neverovatnog preokreta u 3. utakmici uspeo da veže dve pobede.

Jedan od najboljih igrača Efesa je Vasilije Micić. Reprezentativac Srbije je meč završio sa učinkom od 18 postignutih poena, dva skoka i pet asistencija. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde se oglasio nakon utakmice.

-Posle dve pobede u Istanbulu, te dva poraza u Madridu, nakon mečeva u kojima smo imali veliku prednost, a zatim gubili mečeve, osećali smo veliki pritisak uoči petog meča. Možda to nije moglo da se vidi sa strane, ali je rečima nemoguće opisati kako smo se svi u timu osećali jer smo bili svesni kakav je ulog i šta možemo da izgubimo, a sa druge strane parketa je bila moćna ekipa.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKA PROMENA! MNOGI SU ZABORAVILI SRPSKOG FUDBALERA: Danas više nema prepoznatljivu frizuru!

-Borili smo se od prvog do poslednjeg minuta. Imali smo uspona i padova, na kraju, imali smo više snage i koncentracije u neizvesnoj završnici. Srećan sam, zaista jesam, ali u ovom trenutku nemam snage da se radujem. Trebaće malo vremena da osećaj pritiska i stresa, zameni radost jer smo stigli do finalnog turnira i prilike da se borimo za titulu prvaka Evrope – zaključio je reprezentativac Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter