0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Youtube screenshot

PEŠIĆ ISKRENO O PERIODU U ZVEZDI: ‘Sudije su nam 2009. otele titulu ! Dešavalo se dosta nelogičnih stvari tih godina’

Objavljeno: 05.05.21 u 10:14

Proslavljeni trener se osvrnuo na deo karijere proveden na Malom Kalemegdanu.

Legendarni Svetislav Pešić je u dva navrata predvodio Crvenu zvezdu. Prvi put u sezoni 2008/09, a drugi put 2011/12.

Pešić važi za jednog od najboljih i najcenjenijih stručnjaka u Evropi. Svetislav je istakao da period u Zvezdi za njega predstavlja veliko iskustvo.

-Da to nisam doživeo, verovatno bi moja trenerska karijera bila siromašnija. Ogromno iskustvo. Bilo je i negativnih, pogotovo kada se igralo sa Partizanom u atmosferi koju je vrlo teško opisati – istakao je  Pešić u intervjuu za ‘Novosti’.

Potvrdno je odgovorio na pitanje o tome da li i dalje stoji iza svoje izjave da su mu sudije otele titulu sa Crvenom zvezdom 2009. godine.

– Ako sam to rekao, onda je istina. Tih godina se dešavalo dosta nelogičnih stvari. Nadam se da se Čović neće naljutiti, ali ja sam ponosan na to šta sam uradio za Zvezdu. Mislim da u svemu što je kasnije postigla, u organizaciji i rezultatima, ima makar malo mog doprinosa. Da kažem to ja, kad već oni nisu – zaključio je legendarni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter