0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘PARNI VALJAK’ RUTINSKI PROTIV TSC: Natho načeo sa ‘bele tačke’, Jojić rešio pitanje pobednika! (VIDEO)

Objavljeno: 05.05.21 u 17:55

Nema sumnje da su izabranici Aleksandra Stanojevića u ovaj meč ušli kao favoriti, iako za ova utakmica za goste ima mnogo veći rezultatski značaj.

Pre neki dan je eksplodirala vest ta je Humsku ulicu napustio jedan od najboljih igrača Partizana, Takuma Asano.

Crno-beli su mogli da povedu već u osmom minutu, priliku koju je propustio Nemanja Jović pogledajte OVDE. Prvi konkretniji napad gostujuće ekipe dogodio se u 12. minutu kada je Đuro Zec primio loptu u šesnaestercu Partizana, ali je realizacija bila očajna.

FOTO: FK Partizan

U 24. minutu TSC je tražio penal, Zec je oboren od strane jednog igrača Partizana, ali je glavni arbitar Srđan Jovanović samo odmahnuo rukom.

Najbolju priliku u prvom delu igre imao je TSC, posle sjajne akcije, Zec je ostavio loptu za Lukića koji šutirao iz prve, ali je golman crno-belih sjajno nogom zaustavio udarac.

Na samom početku drugog poluvremena solidan pokušaj je imao Filip Holender, ali je njegov udarac zaustavio Filipović.

U 53. minutu Partizan dolazi do vođstva. Crno-beli su poveli pogotkom Natha sa bele tačke, kome je ovo 11. gol u sezoni.

Prednost je duplirana u 64. minutu, kada je Holender zatresao mrežu TSC-a.

Nije se dugo čekalo na novi pogodak crno-belih. U 67. minutu siguran je bio Miloš Jojić. je dobio odličnu dugu loptu, njegov pokušaj je zaustavio Filipović, ali se lopta odbila do veziste Partizana koji je pogodio za ubedljivu prednost i praktično je rešio utakmicu.

Gosti su u 83. minutu smanjili prednost, strelac je bio Borko Duronjić. Primio je loptu u šesnaestercu i odličnim udarcem matirao Vladimira Stojkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter