0
Evroliga

PABLO LASO ISKREN: ‘Ponosam sam na njih!’

Objavljeno: 05.05.21 u 12:57

Real Madrid je ispao od Efesa u četvrtfinalu Evrolige, nakon „majstorice“.

Efes je u petom meču četvrtfinala savladao ekipu Reala i prošao na „fajnal-for“. Trener Real Madrida Pablo Laso nije bio preterano zadovoljan.

Nisam srećan, to je logično, jer smo ostali bez mesta na finalnom turniru, a bili smo veoma blizu. Međutim, moram da naglasim da sam ponosan na momke koje treniram, na kompletnu ekipu. Pokazali smo karakter, borili se od prvog kola Evrolige, pa sve do odlučujućeg petog meča četvrtfinalne serije. Dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli da stignemo do same završnice. Nedostajalo je i malo sreće, ali…‘ – reči su Lasa, koji je potom dodao.

Protiv Efesa smo lako izgubili prva dva meča, a kada su nas svi otpisali, uspeli smo da se vratimo u Istanbul. Imali smo mnogo problema u utakmicama koje smo igrali na našem parketu, stizali smo veliku prednost rivala, uspevali da napravimo velike preokrete. U meču odluke, bili smo u igri sve do poslednjih sekundi, odlučila je jedna lopta, a na našu žalost ta jedna lopta je završila u rukama igrača Efesa, kojima želim sve najbolje na finalnom turniru koji sledi.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter