0
Domaći fudbal
Nenad Lalatović

FOTO: FK Vojvodina

LALATOVIĆ SA DRUGIM TIMOM: Gde su prvotimci na terenu?

Objavljeno: 05.05.21 u 21:12

Vojvodina i Radnički iz Niša odigrali su meč 35. kola Superlige Srbije, meč u kojem nismo videli nijedan pogodak.

Nakon utakmice trener Lala, Nenad Lalatović kao po običaju poptuno otvoreno je prokomentarisao ovaj susret. Objasnio je zašto je na teren izveo tim bez nekoliko glavnih igrača.

„Žao mi je što danas nismo mogli da računamo na Bralića, Đurić je bio suspendovan, pa je igrao Kovačević koji je dobio žuti karton koga sam ga izveo, jer nisam želeo da rizikujem. Moram i da kažem da su mi dvojica igrača danas prišla i zamolila me da ne ulaze u igru, jer imaju neke ponude, a nisu produžili ugovore sa Vojvodinom. O tome sam već pričao, oni ako se povrede, ostaju na ulici, ako ne produže ugovore“, rekao je Lalatović i dodao da on u potpunosti razume svoje igrače.

Lalatović je prokomentarisao i izjavu Aleksandra Vučića o mafiji u domaćem fudbalu

„To apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji onda bi trebao da vlada dokle god želi. Ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo. Neka vlada još 50 godina. Držim mu palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere“, dodao je trener Vojvodine

Imao je nekadašnji trener Radničkog komentar i na trenutnu situaciju „Reala sa Nišave“.

„U tom klubu proveo sam sjajnih godinu dana i pretrpeo samo dva poraza. Imali smo fenomenalan tim. Radnički je veliki klub, kao i grad Niš, bilo bi nezasluženo da ispadne u Prvu ligu. Klub sa takvom tradicijom, stadionom i navijačima, kao i upravom, ne zaslužuje da ispadne. Od sveg srca mu želim opstanak. Pričao sam i sa igračima, verujte mi, gospodina Tončeva mogu da vole ili ne vole, ali je gospodin za mnoge ljude koji vode klubove u Super ligi. Radnički nijedan dinar ne duguje igračima. Čak je i dao plate unapred i svaka čast gospodinu Tončevu na tome, kažu mi da je sad situacija bolja nego kada sam ja bio. A tada je bilo odlično. Kao Radničkom, isto tako ne želim da ispadne i Novi Pazar, jer je to fudbalski grad, sa sjajnim navijačima. Bilo bi greota za naš fudbal da ispadnu takva dva kluba“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter