0
Evropske lige

ŠTA LI SE TO SPREMA U MANČESTERU: Ferguson uočen u hotelu PSŽ-a

Objavljeno: 04.05.21 u 16:48

Aleks Ferguson uočen je sinoć kako ulazi u hotel gde su smešteni fudbaleri Pariz Sen Žermena.

Večeras će sve oči biti uprte u revanš meč izmedju PSŽ-a i Mančester Stija. Ekipa iz Pariza mora da juri rezultat jer je u prvom meču poražena na svom stadionu sa 2-1. Navijači strepe da će njihov tim još jednom biti zaustavljen u samoj završnici nakon prošlogodišnjeg poraza u finalu, ali sinoćna poseta Fergusona ulila im je određenu dozu vere.

Nije poznato da li je bivši strateg Mančester Junajteda došao u hotel sa namerom ili slučajno, ali male su šanse za takvu slučajnost uoči tako važnog meča. Možemo pretpostaviti da je Aleks došao sa namerom da pomogne treneru Parižana pred meč sezone. Ferguson uvek lepo govori o Poketinu i kad god imaju priliku da se sretnu iskoriste je da popiju po koju flašu vina, a Poketino i Ferguson su prijatelji još od 2013. godine.

Da li je legendarni Ser Aleks dao koji savet Poketinu, to preostaje da vidimo na večerašnjoj partiji francuskog predstavnika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter