0
Domaći fudbal

RADNIK PROTIV SPARTAKA: Očekuje nas lep duel, bez rezultatskog značaja!

Objavljeno: 04.05.21 u 11:21

Danas u Surdulici susret najudaljenijih superligaških timova

Radnik dočekuje ekipu Spartaka u okviru pretposlednjeg domaćinstva, a šta se očekuje od ovog susreta kratko je u obraćanju medijima na konferenciji izjavio strateg Surduličana, Slavoljub Đorđević:

Igramo sa velikim klubom koji ima veliku tradiciju. Spartak je mlada i čvrsta ekipa sa odličnim trenerom. Igraju jako dobro u oba pravca i u Surdulicu dolaze da se nadigravaju. Mi smo Bogu hvala u dobrom ritmu i kadrovski stabilni. Vratio nam se u igru kapiten Stevanović, kao i Subotić i Oreščanin koji su pauzirali zbog kartona. Izaćićemo da igramo fudbal, da pokažemo ko i do sada karakter, i ako Bog da da pobedimo.

Dve ekipe sastale su se krajem novembra u Subotici, kada je meč odigran bez golova. Surduličani su sa 52 boda i dalje stabilni na petoj poziciji tabele Super lige Srbije, a ekipa Spartaka nalazi se na devetom mestu sa 47 boda.

Utakmica Radnik – Spartak igra se danas od 18h na Gradskom stadionu u Surdullici uz multi TV prenos Arene Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter