0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Utorak je dan za fudbal!

Objavljeno: 04.05.21 u 10:59

Utorak i nova lista i nova šansa za dobitak. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Holsten Kiel – Sandhausen

Domaći imaju čak 3 zaostale utakmice sa kojima bi teoretski mogli do drugog mesta i direktnog plasmana. Ipak, realnije je da preskoče HSV koji je 2 poena isped njih ii du u plej-of za Bundesligu. Gostima je ova utakmica takođe bitna jer su na poen od opasne zone. Ipak verujemo u pobedu Kila jer imaju ubedljivo najjaču odbranu u ligi, a gosti kubure u napadu.

Predlog: 1 (1,85)

19.00 Le Havre – Toulouse

I Francuska druga liga se privodi kraju. Za Tuluz bi pobeda ovde značila overavanje plej-of mesta ali i borba za direktan plasman jer bi došli na poen iza Klermona. Le Avr nije prebrinuo brige o opstanku ali u katastrofalnoj formi su i teško da će izaći na kraj sa gostima.

Predlog: 2 (2,05)

20.00 Luton – Rotherham

Konačno i Roteram da odigra tu svoju zaostalu utakmicu zbog koje je borba za opstanak toliko neizvesna. Računica je jasna – 3 poena su iza Derbija is a pobedom večeras sve bi držali u svojim rukama. Ovaj tip na golove je upravo zbog toga što Mlinari nemaju šta da čekaju. Luton uživa u fenomenalnoj sezoni i postaju stabilan Čempionšip klub.

Predlog: 3+ (1,85)

21.00 Manchester City – Paris SG

Kako god da gledamo na ovu utakmicu ne vidimo kako ovde može da ne bude golova. Siti ima prednost iz prvog meča od 2-1, što znači da PSŽ mora da napadne. To će ostaviti mesta za polu-kontre i kontre za domaćina. Svakako je napadački potencijal obe ekipe neverovatan.

Predlog: GG (1,57)

UKUPNA KVOTA 11,02 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 1404571

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter