0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASIO SE KANGA: „Neka pokažu te dokumente, ako uopšte postoje“

Objavljeno: 04.05.21 u 18:05

Fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga, prošle nedelje našao se u centru afere oko lažiranja dokumenata, ali Gabonac tvrdi da nije kriv.

Kanga je optužen nakon kvalifikacija za Arfički kup nacija u kom je Gabon završio ispred DR Konga i izborio plasman na kontinentalni šampionat. Iz DR Konga traže od Afričke fudbalske konfederacije da izbaci Gabon sa turnira zbog Kangine navodne prevare.

Vezista Zvezde se oglasio za tamošnje medije i rekao kratko i jasno da je nevin:

Ostajem potpuno smiren kada su u pitanju optužbe Fudbalske federacije DR Konga. Nemam nikakvu potvrdu o rođenju, ličnu kartu ili pasoš izdat od strane Demokratske Republike Kongo. Neka pokažu te dokumente, ako uopšte postoje. Imam važeći pasoš, izdat od strane legalnih, gabonskih vlasti. To je sve što mogu da kažem – rekao je Kanga i tako stavio tačku na ove navode.

Iz DR Konga tvrde da se Kanga lažno predstavlja i da je njegovo pravo ime Kijaku-Kijaku Kijanga i da zapravo ima 36 godine, a ne 31.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter