0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘O NJEMU NEĆU REĆI NIJEDNU LOŠU REČ’: Stanojević upitan za Asana, a njegov odgovor je mnoge šokirao! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.21 u 15:19

U SC Partizan – Teleoptik održana je konferencija za medije pred utakmicu 35. kola Linglong Tire SLS koju FK Partizan igra na domaćem terenu protiv ekipe FK TSC.

Očekivalo se da će i Stanojević ‘osuti paljbu’ po brzonogom Japancu, međutim nije bilo tako.

– Njegov odlazak bio je šok za sve nas. Pogotovo što nije davao nikakve naznake da će se to desiti. Igrači su dali neke izjave da su razočarani i razumem ih, jer znam koliko ga vole, koliko veruju u njega i svesni su da je važan deo ove naše priče – počeo je Stanojević.

Stanojević je istakao da je Asano do poslednjeg dana bio savršeni profesionalac.

PROČITAJTE JOŠ: ZAR JE TOLIKO LOŠ?: Trener doneo šokantnu odluku, bivši košarkaš Partizana ‘izbačen’ iz ekipe!

– Ja o Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč! Bio je izuzetan profesionalac, odavno nisam upoznao takvog. Nije prijatno to što se desilo, ali razumem ljudske različitosti, drugačije kulture. On je imao mogućnost da o svemu priča sa nama, nije to uradio, mogao je i da obavesti klub u poslednjih 15 dana, da pošalje pismo upozorenja, ali ni to nije učinio. To je jedina zamerka koju imam za njega. Mogli smo da probamo da rešimo problem. Moramo da shvatimo da smo svi mi različiti, u Japanu šef stanice kad mu voz kasni dva minuta hoće da izvrši samoubistvo. Žao mi je, mnogo će nam nedostajati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter