0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

MAKARIĆ JE NOĆNA MORA ZA ČUVARE MREŽA: Napredak u nadoknadi vremena stigao do važne pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.21 u 20:19

Bilo je uzbudljivo na terenima širom Srbije!

Završeno je pet utakmica 35. kola Superlige Srbije. Borba za opstanak se zahuktava iz utakmice u utakmicu.

Radnik iz Surdulice igra sjajno tokom cele sezone. Ne treba trošiti reči o izabranicima Slavoljuba Đorđevića koji su najprijatnije iznenađenje u ovogodišnjoj Superligi.

Ekipa Radnika je nakon velike borbe u Surdulici savladala Spartak rezultatom 2:0. Junak je kao po običaju bio najbolji strelac takmičenja Milan Makarić. Snažni golgeter je doneo prednost domaćinu u 85. minutu pogotkom sa bele tačke.

Gosti iz Subotice su pokušavali da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom. Radnik je strpljivo čekao svoju priliku i u 6. minutu sudijske nadoknade duplirao prednost. Milan Makarić je postigao 25. gol u sezoni.

Napredak je u Kruševcu ugostio Čukarički. Gosti iz glavnog grada Srbije nisu uspeli da prekinu sjajan niz Napretka. Izabranici Milana Đuričića su slavili rezultatom 1:0.

Napredak je do pobede došao  golom Lazara Miloševa u 91. minutu. Klub iz Kruševca je blizu opstanka, a  vezali su šest uzastopnih trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV UDARAC ZA PSŽ: Mbape oseća jake bolove pred revanš!

Novi Pazar je stigao do važnih bodova u Bačkoj Palanci. Gosti su trijumfovali rezultatom 0:1 na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’. Jedini pogotak na meču delo je Almira Aganspahića u 7. minutu utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTOR JAPANA BRANI ASANA: „Takuma nije osoba koja izdaje saigrače“

Mladost je u Lučanima usepla do upiše novu pobedu. Domaćin je do tri boda došao pogotkom u samom finišu prvog dela igre. Popularni ‘Zmajevi’ su pokušavali da dođu do željenog izjednačenja, ali Mladost je osvojila ceo plen.

PROČITAJTE JOŠ: PODELA BODOVA U IVANJICI: Bez pobednika u veoma važnom meču!

Javor i Proleter su podelili plen u Ivanjici. Više o toj utakmici možete pročitati na linku iznad.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter