0
Evropske lige

FOTO: FSS

JOVIĆ SE VRAĆA U KLUB U KOME JE OŽIVEO SVOJU KARIJERU: Ajntraht želi da vrati Srbina, ali postoji jedan uslov!

Objavljeno: 04.05.21 u 13:09

Srpski napadač se već duže vreme nalazi na izlaznim vratima Real Madrida.

Luka Jović je definitivno postao višak u kraljevskom klubu, tako da je prodaja srpskog golgetera spremna. Po svemu sudeći, ‘srpski Falkao’ bi mogao da ostane u Nemačkoj.

Jović je trenutno na pozajmici u Ajntrahtu, u klubu u kojem je oživeo svoju karijeru.

Nakon spekulacija da bi Srbin mogao da napusti Madrid na leto, ekipa iz Frankfurta, spremna je da mu ponudi nastavak saradnje, ali da bi se to ostvarilo, postoji jedan uslov.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA TRESE CRNU GORU: Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana urinirao po crkvi, policija odmah reagovala!

– Nije tajna da želimo da zadržimo igrača takvog kalibra kakav je Jović. Ali, zavisi dosta od odluke iz Madrida, kao i toga koje ćemo evropsko takmičenje mi da igramo naredne sezone – kazao je Bruno Hibner, sportski direktor Ajntrahta, pa doadao:

– Budite sigurni, biće intenzivnih razgovora s Real Madridom tokom leta kako bismo pokušali da zadržimo Luku Jovića. NJegov ostanak biće prvi veliki zadatak novog sportskog direktora. Ali, znamo svi da to neće biti nimalo lak posao – zaključio je Hibner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter