2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ILIEV BESAN NA ASANA: Asano razočarao i saigrače i upravu!

Objavljeno: 04.05.21 u 09:53

Nekoliko dana osećaj je da je jedina vest u domaćem fudbalu iznenadni odlazak Takume Asana iz Partizana, svoje viđenje celokupne situacije izneo je sportski direktor Partizana, Ivica iliev.

Iliev kaže da je ovakvo ponašanje sada već bivšeg ofanzivca parnog valjka zaista nedolično i svakako se ne očekuje od jednog profesionalca. Asano je otišao bez ikakvog nagoveštaja i tako ostavio klub u veoma važnom trenutku, pre kraj domaćeg prventsva i finala kupa.

„Te priče da njemu Partizan duguje milione i da niko nije hteo da ga sasluša nemaju veze s istinom“, kaže Iliev i dodaje da je ispao nepošten ako se uzme u obzir da ga je Partizan doveo kada je bio u padu forme i da se upravo u Beogradu poboljašao i ponovo se vratio u reprezentaciju.

0
0

2 Komentara

  1. Asano razočarao i to baš baš. Ajde što je obavezan igra nego i platu traži, pa još neće dug da oprosti, pa mislim stvarno, pa to ima samo u Japanu kod partizana to nema da se plati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter