0
Evropske lige

DA LI MURINJO POKREĆE DOMINO EFEKAT U EVROPSKOM FUDBALU?: Sari na meti londonskih velikana!

Objavljeno: 04.05.21 u 17:42

Da li će dolazak Murninja pokrenuti talas promena na klupama evropskih velikana?

Mauricio Sari provlačio se poslednjih dana po italijanskoj štampi kao mogući naslednik Foneske u Romi. Ipak, nakon današnjih događaja i postavljanja Žozea na mesto šefa stručnog štaba Vučice postavlja se pitanje koji klub će preuzeti Sari. Bivši strateg Čelsija i Juventusa povezuje se sa imenima velikog broja klubova, ali ipak se kao glavni favoriti za njegov potpis pominju Totenhem i Arsenal. Totenhem trenutno privremeno vodi Rajan Mejson i klub iz severnog Londona ozbiljno traga za novim trenerom, a glavni konkurent bi trebalo da im bude Arsenal koji će se na kraju sezone verovatno rastati sa Mikelom Artetom.

Sari je ostavio dobar utisak na ostrvu kada je predvodio ekipu Čelsija do titule Lige Evrope i plasmana u Ligu Šampiona. Zatim je sa Juventusom osvojio Skudeto, ali je i nakon dobrih rezultata zamenjen legendom italijanskog fudbala, Andrea Pirlom. Kontraverzni strateg je i dalje vezan ugovorom za Juventus, a situacija je takva da bi Sari u slučaju da se dogovori sa nekim drugim klubom trebalo da se oslobodi veze sa Juventusom ili da bi Stara dama mogla da taži kompenzaciju kako bi pustila ovog trenera iz ugovora.

Na kraju ostaje pitanje, da li će Murinjov angažman pokrenuti domino efekat u evropskom fudbalu?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter