0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BEZ KOMENTARA: Stanković odbio da govori o slučaju „Asano“

Objavljeno: 04.05.21 u 19:42

Crvena zvezda je odbranila titulu prvaka, a trener crveno- belih govorio je pred meč sa Radom na Banjici.

Zvezda je osigurala titulu i u ovaj meč ulazi potpuno rasterećena, dok je ekipi sa Banjice ovaj meč od velikog značaja u borbi za opstanak.

„Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu za utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko utakmica smo odigrali ove godine, koliko toga smo prebacili preko naših leđa tako da mi gledamo samo sebe i ne bih želeo da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde„, rekao je Stanković.

Inter, za koji je Stanković nastupao veći deo svoje karijere, osvojio je Skudeto nakon 11 godina čekanja. Stanković i njegovi bivši saigrači imaju zajedničku grupu na aplikaciji „Whatsapp”.

Lepi su komentari. Pričao sam i u Interu posle naše utakmice sa Milanom da jedina ekipa koja može da osvoji titulu je Inter, oni su to pokazali i dokazali. Mislim da im je dosta pomoglo to što su imali utakmice samo u prvenstvu bez Evrope, spremali su utakmice iz nedelje u nedelju i imali jaku i spremnu ekipu. Mislim da je to donelo veliku prednost, a i sam trener, klub i igrači su napravili razliku i čestitam im ovom prilikom. Aktivirala se grupa, čestitali smo, podsetili se starih dana i Inter se vratio na mesto gde je zaslužio da bude“, dodao je on.

Strateg crveno-belih smatra da je I dalje rano pričati o transfer peridou.

„Ne razmišljam o pričama koje se tiču mogućih pojačanja. Imam čime da se bavim, na to sam fokusiran sto posto. Znam kako je kada dođe prelazni rok, svašta se piše, a od pisanja do realizacije je svetlosna godina“, kaže on.

Za kraj razgovora, Stanković je odbio da govori o slučaju „Asano” .

„Ne komentarišem situaciju u drugim klubovima“, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter