0
Evropske lige

FOTO: SPARTA.CZ

ZAMENA ULOGA U PRAGU: Plavšić pojačava redove ljutitog rivala!

Objavljeno: 03.05.21 u 12:29

Srđan Plavšić glavna je tema u Pragu ovog jutra nakon informacija da će pojačati ekipu Slavije.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odlučio je da napravi korak koji je malo ko očekivao, da pojača redove najvećeg rivala. Sparta i Slavija važe za najveće klubove u Češkoj i imaju dugo tradiciju rivaliteta, prelazak iz jednog u drugi klub može da se uporedi sa prelaskom iz Crvene zvezde u Partizan.

Plavšiću na kraju sezone ističe važeći ugovor i slobodan je u izboru nove sredine, ali retko ko je očekivao da će novi klub omalenog Novosađanina biti Slavija, a kako prenose češki mediji, posao je već završen.

-Sve je dogovoreno, Plavšić će biti fudbaler Slavije od leta – citira portal Isport svoj izvor.

Trener Sparte, Pavel Vrba, insistirao je da se Srđanu ponudi novi ugovor, ali rukovodstvo kluba nije razmišljalo kao šef stručnog štaba.

-Ja sam nemoćan u toj priči, ne mogu ja da Plavšiću ponudim ugovor. Ali, verujem da će Sparta učiniti sve da ga zadrži – rekao je Vrba medijima tokom aprila.

Ipak, klub nije ispunio želju trenera, a Plavšić je, kako sve ukazuje, biti uzdanica crveno belog dela Praga. Srpski reprezentativac je ove sezone odigrao 34 utakmice za Spartu, u listu strelaca upisao se 5 puta dok je zabeležio i 13 asistencija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter