0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

TRINIKIJERI BI DA UKRADE PARTIZANOVOG NAJBOLJEG IGRAČA: Doveo ga je u klub, a sada ga vodi sa sobom?!

Objavljeno: 03.05.21 u 10:34

Otići će čak besplatno?

Bajern iz Minhena će u utorak odigrati istorijski meč za plasman na fajnal-for Evrolige. Oni su gubili 2:0 u seriji protiv Olimpije iz Milana, ali su sjajnim igrama uspeli da se vrate i izjednače rezultat na 2:2.

Ipak, iako klub iza sebe ima veoma uspešnu sezonu, koja može biti još bolja, oni ni naredne sezone neće juriti zvezde evropske košarke. Bajern želi da nastavi praksu sa dovođenjem manje atraktivnih imena, ispod radara i tako prođe dosta jeftinije.

FOTO: ABA liga

Jedno rešenje za to je prema izvorima MozzartSport-a pronašao Andrea Trinkijeri. On u Minhen želi da dovede Ognjena Jaramaza sa kojim je sarađivao u Partizanu. Ono što može da brine crno-bele je to što za ovaj transfer ništa ne bi dobili, pošto beku na kraju godine ističe ugovor.

Jaramaza je upravo Trinkijeri i nagovorio da se vrati u srpsku košarku. On je 2019. godine stigao u klub, a brzo je postao jedan od najboljih igrača. Ipak, ne treba preuranjivati jer je Ognjen još uvek pod ugovorom sa Partizanom, pa će se više detalja definitivno znati nakon Superlige Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter