4
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

STOJKOVIĆ OGORČEN: „On je bio jedan od nas“

Objavljeno: 03.05.21 u 14:59

Oglasio se Vladimir Stojković nakon šokantnog poteza doskorašnjeg saigrača.

Kapiten crno-belih pokazao je ogromno razočarenje nakon poteza Japanca. Svi u svlačionci Partizana imaju zajednički stav, da je ovaj potez izdaja kluba. Lazar Marković je juče izašao sa svojim stavom, a njegovo mišljenje deli i Stojković.

Asano je ostavio ekipu na cedilu pred ključni meč u finalnu Kupa protiv Crvene zvezde. Posle tri dana odmora trener Aleksandar Stanojević je u ponedeljak jutro u sklopu priprema za duel sa TSC-om, okupio igrače u Sportskom centru „Zemunelo“, gde je i dalje glavna tema – Asano.

-Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana- kaže Stojković za medije

Nikome nije jasno zašto se Asano odlučio na ovaj potez tri nedelje pre kraja sezone, posebno kada mu je Partizan pomogao da oživi karijeru.

-Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas.-

Ipak, strancima je glavni prioritet novac, Japanac ima visoka primanja od oko 600,000 po sezoni, ali plata je kasnila a to je očigledno poprilično zasmetalo Asanu.

-Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali  zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim.Ljudski  i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone– ističe Stojković.

Asano je u petak otputovao za Tokio i preko advokata obavestio klub o svom odlasku.

-Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus- zaključio je kapiten crno-belih.

 

0
0

4 Komentara

  1. Ja mogu da razumem Stojketa i Markeca, to je njihov krik protiv izdaje drugarstva kakav su kao unutrasnju timsku hemiju gradili,posebno sta su sve radili za tog momka a sve u cilju zajednistva. Taj decko je postupio izuzetno podmuklo kao najveci izdajnik i naravno to vredja i boli ceo tim. Medjutim, Stojke i Lazar moraju pre svega da se okrenu obavezama, da pokazu snagu bas sada nakon svega sto se desilo. Isto tako, moraju i da priupitaju rukovodstvo Kluba,posebno Vazuru i predsednika Vucelica kako su to uopste dozvolili , kako su bili toliko nepazljivi da naprave toliku gresku koja ce skupo kostati klub?
    A oni cute ,na sramotu im,cute kao pustinjske mule, ne javljaju se da kazu sta se zaista desilo i kakve su posledice toga. Ni reci,kao zaverenici cutanja krijuci se iza nicega, pokazujuci krajnju neodgovornost i izazivajuci dodatni bes svih cije srce kuca za crno-beli dres. Sram da ih bude!
    A tek mediji….?! TO je vec posebna prica. Niko ni da dobije ,a ni da pokusa dobiti izjavu istog tog Vazure,istog tog Vuclica,da objasne narodu ovu izdaju i ovaj dent koji ce skupo kostati i ostaviti traga i na rezultatima i na poslovanju Kluba.

    0
    0
    Odgovori
    • Asano je u pravu. Covek je odrastao u Japanu,gde ne postoji kasnjenje plate ili evo ti sada ovoliko pa ti dodjem kad udju pare…smesna smo nacija! To sto nasi mozgovi ne mogu da shvate sta je to disciplina,nije njegov problem. A sto se Stojketa tice…pa on je poslednji koji bi smeo da govori da je neko nekoga razocarao…gospodin Mustafa Preletacevic.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter