in ,

OKTAGONBET TIKET DANA: Na početku nedelje se fokusiramo na najjače evropske lige!

FOTO: OktagonBet

Nova radna nedelja i novi tiketi su u pripremi. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

19.00 West Bromwich – Wolves

Ovo nije obična utakmica ovo je “Black Country” derbi, ovo će da prišti. Domaći su u nizu od tri pobede u međusobnim susretima što im je najbolji niz od 1932. godine. VBA u teoriji još može da ostane u ligi, ali morali bi da pobede na 4 od poslednjih 5 utakmica. Može da se desi da ni to ne bude dovoljno. Vulvsi nemaju za šta da igraju, prebacili su 40 poena i ostanak je osiguran. Mora biti golova.

Predlog: GG3+ (2,55)

18.00 Mainz – Herta Berlin

Zaostale utakmice Herte mogle bi da naprave pravu pometnju u borbi za opstanak. Imaju čak 3 utakmice manje, a zaostaju 4 poena tako da će pola lige pomno pratiti njihove igre. Majnc je u fenomenalnoj formi, nisu izgubili od 28. februara. Trenutno su vezali 3 pobede. Ni oni nisu potpuno sigurni od ispadanja ali mislimo da će biti nakon ove utakmice.

Predlog: 1 (2,45)

20.45 Torino – Parma

Torino je trenutno van opasne zone samo zbog gol-razlike ali u odnosu na klubove koji imaju isto poena ima utakmicu manje (Kaljari), odnosno dve (Benevento). Domaći moraju da iskoriste te zaostale utakmice, a ovo je idealna prilika. Zato što je Parma još samo teoretski u igri. Na poslednjih 5 utakmica morali bi da upišu sve pobede da ostanu u eliti. Nakon ovog kola već će biti i matematički.

Predlog: 1 (1,63)

21.00 Sevilla – Athletic Bilbao

Liga šampiona je obezbeđena, a trka za titulu je toliko luda da Sevilja ima sva prava da se nada. Sevilja nije izgubila poslednjih 9 utakmica i u odličnom su nizu od 5 pobeda. Bilbao ima reputaciju ekipa koja teško gubi utakmice ali gde će kapitulirati ako ne ovde.

Predlog: 1 (1,65)

UKUPNA KVOTA 16,80 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 4482222

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

TRINIKIJERI BI DA UKRADE PARTIZANOVOG NAJBOLJEG IGRAČA: Doveo ga je u klub, a sada ga vodi sa sobom?!

MATIĆU NISU DOZVOLILI DA REŠI PROBLEM SA NAVIJAČIMA: Želeo je da izađe iz hotela i ode ispred stadiona!