0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ ISKREN: ‘Ključ svega je drugarski odnos!’

Objavljeno: 03.05.21 u 16:15

Stub odbrane Crvene zvezde – Nemanja Milunović.

Nije napadač ali često upućuje udarce i trese mreže rivala. Nemanja Milunović je svojom visonom i skočnošću prava noćna mora za protivničke odbrane tokom prekida.

‘Svlačionica je nešto najvažnije. Ključ rezultata i uspeha prethodnih godina je drugarski odnos koji imamo. Znam koliko armija zvezdaša i mi u klubu željno iščekujemo pehar kupa. Možemo ove godine da uđemo u istoriju kao ekipa koja nije izgubila celo prvenstvo i to su stvari koje iz nas konstantno izvlače maksimum. Nedostaje nam publika na utakmicama. Naši navijači nas iznenađuju van stadiona i tad vidimo koliko doprinose i kakav su vetar u leđa. Jedva čekamo da se završi pandemija, da se vrati sloboda ljudima i da igramo fudbal pred gledaocima.’ – rekoa je Milunović i potom dodao.

‘Veoma smo visoka ekipa, postigli smo skoro 30 golova na prekid iz kombinacija koje smo uigravali. Stručni štab i trener Stanković dosta pridaju važnosti defanzivnim i ofanzivnim prekidima. Drago mi je da mi polazi za ,,rukom“ da dajem golove, ali je najvažnije da kao tim beležimo pobede. Krasi nas odlična skok igra i tu su zaista svi sjajni. Od nas u odbrani pa sve do Pavkova i Falćinelija u napadu. U Zvezdi su mi najdraži golovi Olimpijakosu i Gentu u Belgiji, koje smo dali upravo posle prekida.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter