0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

KONAČNO LEPE VESTI: UEFA potvrdila, navijači se vraćaju na tribine!

Objavljeno: 03.05.21 u 22:47

Zbog pandemije koja je izazvana Korona virusom, tribine na fudbalskim stadionima su prazne već godinu dana.

Međutim, iz Poljske nam stižu lepe vesti. Kako stoje stvari, navijači će se vratiti na tribine u veoma bitnom međunarodnom meču.

UEFA je navela da su poljske vlasti odobrile da kapaciet stadiona u Gdanjsku, gde će se održati finale Lige Evrope 26. maja, bude popunjen do 25 odsto od 40.000 mesta.

Ovo u prevodu znači da će 9.500 ljudi moći da prisustvuje ovom finalu.

U finalu će gotovo sigurno igrati Mančester junajted, koji je u prvom polufinalu savladao Romu rezultatom 6:2. U drugoj polufinalnoj utakmici, Viljareal je na svom stadionu pobedio Arsenal sa 2:1.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO JE SPREMAN DA ŠOKIRA FUDBALSKI SVET: Portugalski as se vraća u bivši klub – na pomolu transfer godine?

– Navijači koji budu dolazili u Poljsku iz drugih zemalja moraće da poštuju propise o ulasku u ovu zemlju koji budu na snazi u to vreme bez ikakvog izuzetka – navedeno je u saopštenju UEFA uz napomenu da postoji mogućnost da će navijači biti u obavezi da pokažu dokaz o vakcinaciji ili negativan kovid19 test kako bi ušli u Poljsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter