0
Evropske lige

JOŠ JEDNA POVREDA U MADRIDU: Real osakaćen pred revanš polufinala Lige Šampiona

Objavljeno: 03.05.21 u 14:33

Povreda mišića odvojiće Francuza sa terena na najmanje 10 dana.

Kao da je neko prokleo tim iz Madrida jer povrede koje se dešavaju u poslednjem periodu kao da nisu slučajne. Skoro svaki dan za Real stižu negativne vesti, a tim očekuje klučni deo sezone. Najsvežija je povreda Rafela Varana koji je povredio mišić na meču protiv Osasune i po procenama lekara odsustvovaće sa terena najmanje 10 dana, a u tom periodu Real igra revanš meč protiv Čelsija u Londonu, a zatim u prvenstvu igra meč protiv Sevilje koji je klučan u nastavku trke za titulu.

Kako će defanzivna linija kraljevskog kluba izgledati u revanš meču protiv Čelsija verovatno ne zna ni sam Zidan, pošto su mu od odbranbenih fudbalera na raspolaganju ostali samo Naćo i Militao dok je Serhio Ramos počeo da trenira sa ekipom. Real kuburi i sa povredama na desnom boku jer su van tima Karvahal i Vaskez te će poziciju desnog beka verovatno pokrivati Odriazola.

Real u revanšu mora da juri pobedu ili remi sa više od jednog gola, a tim je iscpriljen nakon veoma gustog rasporeda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter