0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

GVARDIOLA VEOMA JASAN: ‘Možda odigramo loše protiv PSŽ-a!’

Objavljeno: 03.05.21 u 19:51

Gvardiola ne želi ni da čuje za opuštanje!

Mančester Siti slavio je nad PSŽ-om u prvom meču dvomeča polufinala Lige Šampiona. Rezultat je bio 2:1, a strelci za ‘Građane’ su bili De Brujne i Marez.

‘Iz mog iskustva revanš polufinala je uvek težak. Ulazite u utakmicu svesni rezultata prvog meča i sa mislima na finale i ponekad zaboravite šta je potrebno da uradite – da pobedite rivala. Zato je revanš psihički veoma zahtevan. Finale je nešto sasvim drugo.’ – rekao je Gvardiola i dodao.

‘Voleo bih da kažem, ‘da, naučili smo lekcije iz prethodnih poraza’, ali nikad ne možete znati kako će ko reagovati – to je uvek misterija. Fudbal je lep zato što je nepredvidiv. Bilo je razočaravajućih rezultata, ali život vam uvek pruža još jednu priliku, još jedan izazov.

To nikad ne znate. Možda odigramo lošu utakmicu, a uz lošu utakmicu ne verujem da bismo mogli da stignemo do finala. Nadam se da ćete videti neverovatan meč u utorak i da ćemo mi na kraju stići do finala. Ako se to ne desi, ako rival bude bolji, čestitaću mu na tome. Ali imam osećaj da ćemo ovog puta uspeti da se plasiramo u finale.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter