0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot/DT10_Official

DUPLA KRUNA. ALI I ŽAL ZA NEOSTVARENIM: Tadić našao zamerku timu i bio surovo iskren!

Objavljeno: 03.05.21 u 11:33

Ipak, kada se sve sabere sezona je dobra.

Fudbaleri Ajaksa su ove godine osvojili duplu krunu, pošto su nakon Kupa Holandije obezbedili i titulu u domaćem prvenstvu. Ipak, kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić nije bio 100% zadovoljan, istakavši da je tim morao da pruži više u Evropi.

Ovo je sjajan trenutak za nas. Šteta je samo što nije pun stadion, ali srećni smo što ima dosta ljudi napolju. Osećaj je predivan, jer ćemo se radovati zajedno. Lepo je kada se osvoji dupla kruna. Samo, mislim da smo morali da prođemo dalje u Ligi Evrope. Sezona je dobra, kada se sve sabere, samo što Ajaks uvek traži više, počeo je Tadič.

Skoro je stigla vest i da je trener Ajaksa Erik ten Hag produžio ugovor sa klubom. Dušan dodaje da je on jedan od najboljih na svetu, kao i da u timu imaju fantastičnu hemiju.

Imamo odličnu hemiju u ekipi. Dobra je grupa igrača, sa pravim mentalitetom. Osećamo da možemo da napravimo više u Evropi. Ten Hag je veoma dobar trener, neverovatan profesionalac. Jedan od najboljih na svetu, zaključio je Dušan Tadić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter