0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

BAROVIĆ HOĆE TITULU: ‘Odmorili smo se i osvežili!’

Objavljeno: 03.05.21 u 17:26

Studentski centar nalazi se na korak od osvajanja ABA2 lige.

Iskusni centar Filip Barović zadovoljan je sezonom koju trenutno ima Studentski centar.

‘Kakva su očekivanja? Odgovor je vrlo jednostavan. Kada stignete do finala, onda očekujete da stignete i do trofeja i titule, u ovom slučaju, do plasmana u viši rang regionalnog takmičenja. Iza nas su dva zahtevna rivala, imali smo problema sa povredama, ali smo uspeli da savladamo Slobodu iz Užica i Mladost iz Zemuna. Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i osvežimo, a sada maksimalno fokusirani čekamo duel sa izuzetno kvalitetnom ekipom iz Sarajeva.’ – rekao je Barović i potom dodao.

‘Ponavljam još jednom, kao i svi u timu, verujem da smo kadri da stignemo do elitnog društva. Imamo bolju i širu rotaciju u odnosu na rivala i to bi moglo da bude od velikog značaja u dvomeču koji sledi. Pored toga, u svakom finalu, ključ je igra u odbrani. Defanzivne zadatke moramo da odradimo na izuzetno visokom nivou. Posebnu pažnju moramo da odbratimo na Zahiragića i Kamenjaša, koji iz igre dva na dva, stvaraju prostor za ostale igrače. Naš rival je odlično organizovan, radi se o iskusnom timu, ali verujem da ćemo iz dvomeča koji sledi izaći kao pobednici.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter