0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

U STILU VEJNA RUNIJA: Solskjer nek obrati pažnju – navijač Mančestera iskoristio haos kako bi pokazao fudbalsko umeće! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.21 u 20:42

Meč između Mančester junajteda i Liverpula, bio je zakazan danas za 17 i 30, međutim, zbog upada navijača ‘Crvenih đavola’, utakmica je morala da se odloži.

Za razliku od proteklih sezona, ekipa ‘Crvenih đavola’ ove godine nalazi se na samom vrhu Premijer lige. U slučaju da je Mančester danas izgubio od Liverpula, Mančester Siti bi i matematički postao novi šampion.

Pristalice Mančestera okupirali su ‘Old Traford’ i ne odustaju od zahteva da braća Glejzer napuste klub. Sve je preraslo u jedan veliki incident kada su ‘Crveni đavoli’ probili barijere i upali na igralište čuvenog stadiona.

Jedan navijač iskoristio je tu situaciju da pokaže svoje fudbalsko umeće. Nalazio se sam u kaznenom prostoru, nabacio je sebi loptu koju je poneo, i makazicama zatresao praznu mrežu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter