0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SEĆATE LI SE GOGUE: Iz Partizana se nadaju sličnom scenariju, evo pod kojim uslovima je Japanac smeo da ode!

Objavljeno: 02.05.21 u 11:23

Dve priče se provlače kroz medije.

Pravi haos jutros je zadesio crno-bele. Takuma Asano je svojevoljno napustio Partizan. On se oglasio saopštenjem na svom sajtu, na koje je klub iz Humske odmah imao odgovor.

Japanac je rekao da mu se duguje ogroman iznos, dok pojedini beogradski mediji to potvrđuju navodeći kako je reč o više od tri plate uz neisplaćene bonuse. Sa druge strane stiže potpuno drugačija informacija. Podsećamo, prema FIFA pravilima je svakom igraču dozvoljeno da zatraži raskid ugovora u slučaju da mu se duguju upravo više od 3 mesečne zarade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ipak, kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih Partizanu, Asanu se dugovalo malo više od jedne polovine jedne plate. Navodi se da mu nije isplaćeno oko 35.000 evra, dok su ostala zaduženja izmirena.

Crno-beli se nadaju da će se sve rešiti kao u slučaju sa Sedrikom Goguom. Pre nekoliko godina, on je takođe svojevoljno napustio klub, da bi potpisao ugovor sa Rigom. Partizan je tada tužio Letonce, dobio je spor, pa sada očekuju isti ishod. Klub iz Humske će ovim potezom pokušati da nadoknadi obeštećenje koje je mogao da dobije u slučaju Asanove prodaje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter