0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

POKUŠEVSKI ISKREN: ‘Udario sam u „ruki zid“!’

Objavljeno: 02.05.21 u 13:22

Od očaja do sjaja i tako nekoliko puta, tako bi se mogla opisati debitantska sezona Alekseja Pokuševskog u NBA ligi.

U razgovoru za Sport Klub Aleksej Pokuševski otkrio je neke zanimljive informacije iz svoje debitantske sezone u NBA ligi.

‘S obzirom na to da je moje ime malo teže za njih da izgovore, dobio sam nadimak Poku. Mislim da je to bilo još u Olimpijakosu, moja druga godina sa prvim timom, prozvao me je neko od igrača Poku, svi su krenuli tako da me zovu, treneri, pomoćni treneri i igrači i tako je krenulo“, počeo je Pokuševski za Sport klub i nastavio o svojoj ruki sezoni u NBA ligi i popularnom „ruki zidu.’

‘Stigao me je umor poslednjih 20 dana. Osećam se baš umorno, spavam bukvalno u autobusu, avionu, hotelu, pre utakmice, posle utakmice. Samo spavam i ne javljam se skoro nikome, svi pitaju gde sam. Nije da neću da se javim, nego samo spavam. Tako da je udario taj „ruki zid“ bogami. Umor me stiže, pokušavam da ostanem zdrav, da mogu da igram do kraja sezone.’ – rekao je Pokuševski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter