0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/Media Pro

PAVIĆEVIĆ ISKREN: ‘Radim ovaj posao, nemam drugi! Naježim se kada mi to kažu!’

Objavljeno: 02.05.21 u 12:09

Iako je delovalo da neće uspeti, Mornar je došao do mesta koje vodi u plej-of.

Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević jako je zadovoljan plasmanom svog tima u plej-of.

‘Ostvarili smo najveći uspeh od kako se Mornar takmiči u ABA ligi, ali da smo imali sreće, da nije bilo povreda i bolesti, sada bismo pričali o još većim dometima ove ekipe. Plej-of je ono za šta čovek živi, zbog čega mukotrpno radi. Uvek kažem svojim igračima da se crta podvlači na kraju. Ko vas pita šta bilo pre toga i kao da je to uopšte bitno.’

‘Kao trener uživam u plej-ofu, jer sama reč podiže adrenalin do maksimuma. UZ odigravanja, nije lako ni igračima, ni trenerima, pritisak je ogroman, nema više ispravke, u mečevima koji slede, ili jesi, ili nisi. Ko uspe da se izbori sa pritiskom, izboriće će plasman u finale.’ – rekao je Pavićević i potom dodao.

‘Neki me zovu i kažu – Vama je lako, nemate šta da izgubite. To je jedna od najglupljih stvari koje sam čuo. Zašto onda sve ovo radimo? Gubimo utakmicu, plej-of, gubimo titulu! Nisam biznismen, pa da se prebacim na drugi posao, radim ovaj, nemam drugi.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter